Какво по-вълнуващо от живот, изпълнен с усещане за свобода, лято, нови

...
Какво по-вълнуващо от живот, изпълнен с усещане за свобода, лято, нови
Коментари Харесай

Потопете се в мистерията на новата Fanta

Какво по-вълнуващо от живот, изпълнен с чувство за независимост, лято, нови аромати, запаметяващи се усети и луди завършения?

Има ли нещо по-мистериозно от изгрева на слънцето, който ни пленява с вяра за един нов и друг ден?

Каква може да бъде тайната, която сплотява всички, с цел да се впуснат в предизвикателство с нови измерения?

Това лято дано дружно се потопим в царството на Fanta, занаятчия на изкусителните усети, и най-новото загадъчно премеждие: #WhatTheFanta провокира своите правилни почитатели да се впуснат във вълнуващо странствуване, в което вкусовите рецептори се трансформират в детективи в гонене на несравнимо наслаждение. Точно това, което постоянно ще търсим и назоваваме усета на живота с цвят виолетов.



Нека бъдем смели в територията на изкушението и да потърсим отговора на загадката на Fanta, с цел да достигнем до дешифриране на мистичната композиция от усети, която се крие в #WhatTheFanta. Тръпката е в разгадаване на пъзела и откриване на тайната композиция на щастието.

„ Забавлението постоянно ще бъде в сърцето на Fanta. Нашата задача е да внесем доза палавост и забавление в сивото всекидневие, в което живеем. Стартирането на новата акция на мистериозната #WhatTheFanta не е по-различно. Тазгодишната версия на извънредно известното предизвикателство с тайнствен усет, в което се впускаме към този момент за повторно на българския пазар, ни дава занимателен, нов метод да поддържаме нещата свежи за правилните Fanta почитатели, защото знаем, че те са феновете на провокациите и разкриването на мистерии “, показа Десислава Шемкова, Бранд управител в Кока-Кола България.

След месец на загадъчност и голям брой съмнение по отношение на усета на новата #WhatTheFanta, моментът за откриване на мистериозната композиция настъпи.

На 10 юни от 15:00 ч. до 19:00 ч. пред билетния център на НДК ще се състои едно от най-загадъчните и вълнуващи събития в света на газираните питиета – разкриването на мистериозния усет на #WhatTheFanta.



В специфичния Fanta Bus, ситуиран пред билетния център на НДК, всички присъстващи ще могат да поглезят сетивата си с невероятни десерти, с разнородни усети, измежду които е допустимо да участва и вдъхновението зад новия усет на мистериозната лилава напитка.

Всички вълнуващи интензивности ще доведат и до кулминационната точка на събитието - тайната на #WhatTheFanta мистериозния усет ще бъде разкрита пред очите на всички.

Остават броени дни, в които безстрашните и любопитни фенове на #WhatTheFanta могат да споделят своите догатки за мистериозния усет във Фейсбук страницата и Instagram профила на Fanta и да завоюват голям брой щури Fanta награди в приложението Coca-Cola App.

Така че, скъпи пътешественици на усета, отдайте се на непознатото. Защото в този тайнствен балсам се крие обещанието за прегръдката на лятото, усетът на приключението и насладата от разкриването на възхитителните секрети на живота.

 Отворете сетивата си, тъй като пътуването стартира на 10 юни, пред билетния център на НДК, от 15:00 ч. до 19:00 ч.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР